Glohair: Monipuoliset raportit helpottavat suunnittelua ja johtamista

Parturi-kampaamoketju Glohairin kampaajat ovat vuokratuoliyrittäjiä, joten mahdollisuus tehdä yksilöityjä ajanvarauksia on erityisen tärkeää. 50 prosenttia kaikista ajanvarauksista on asiakkaiden itse nettiajanvarauksen kautta tekemiä.

Blockwaren ajanvarausjärjestelmän avulla ajanvarausten tekeminen Glohairissa sujuu, katsoopa sitä mistä näkökulmasta tahansa.

Kukin kampaaja määrittelee itselleen eri töiden kestot oman taitotasonsa mukaan, joten asiakasta varten varataan sopivasti aikaa. Palvelut hinnoitellaan kolmeen tasoluokkaan kampaajan kokemuksen mukaan.

Nämä tiedot tallennetaan suoraan Blockware-ajanvaraukseen, minkä jälkeen järjestelmä huolehti varausten oikeellisuudesta.

Pilvipalveluna Blockware on käytössä missä ja milloin vain. Kampaaja voi tehdä esimerkiksi työvuoromuutokset ja puhelimitse saapuneet ajanvaraukset helposti tabletilla tai älypuhelimella.

– Pidetty ominaisuus on automaattinen sähköpostikoonti seuraavan työpäivän varauksista. Järjestelmä lähettää sen automaattisesti aamulla tai illalla kampaajan toiveen mukaan, kuvailee Petri Sipiläinen, Glohairin perustaja. – Näin seuraavaan työpäivään on mukava valmistautua.

Jokaisessa sähköpostitse toimitetussa kuitissa on mahdollisuus antaa palautetta tähtiarvosteluna tai sanallisesti.

– Saamme sekä onnistumisista että epäonnistumista paljon palautetta, joka auttaa niin liiketoiminnan kuin yksilöidenkin kehittämisessä, kertoo Petri.

Varauskalenterin kautta on pääsy myös asiakashistoriaan, josta kampaaja näkee tiedot asiakkaan aiemmista käynneistä, tämän ostamista palveluista, mahdolliset värireseptit ja muut laadukkaan asiakaspalvelun mahdollistavat tiedot.

Blockwaren kassa ja ajanvaraus toimivat täydessä symbioosissa: varauskalenterista pääsee nappia painamalla kassanäkymään, jossa on valittuna oikea asiakas ja oikea palvelu. Ja kahdella klikkauksella asiakas on rahastettu.

Jokainen kampaaja voi seurata lukujaan kätevästi Blockwaren raporttien avulla.

– Blockwaren monipuolisten raporttien avulla jokainen kampaaja voi johtaa omaa työtään, ja yhtiö voi suunnitella ja johtaa liiketoimintaa tehokkaasti, Petri toteaa.

Petri Sipiläinen, perustaja