MyFascia: Helppokäyttöinen järjestelmä auttaa keskittymään asiakkaisiin

Usealla paikkakunnalla toimiva MyFascia työllistää yli 20 fysioterepeuttia. Hoitopalvelujen lisäksi MyFascia kouluttaa MyFascia-lihaskalvojen hoito- ja liikekonseptia muille terapeuteille. Blockware on ollut yrityksessä käytössä jo usean vuoden ajan.

Yrittäjä Tuulia Luomalan mukaan MyFascia päätyi valitsemaan Blockwaren järjestelmän, koska se oli monipuolisin. Blockware toimii hyvin niin yrittäjän, henkilökunnan kuin asiakkaidenkin näkökulmasta.

– Työpäivämme rakentuvat ajanvarauskalenterin ympärille, joten sen toimivuus on ensiarvoisen tärkeää, kertoo yrittäjä Tuulia Luomala. – Blockwaren järjestelmä tekee myös tietojen hallinnan ja laskutuksen helpoksi.

Blockwaren järjestelmä on pilvipalveluna käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, joten tietojen syöttäminen ja tarkistaminen onnistuu silloin, kun sopiva hetki löytyy.

– Suosittelen Blockwaren järjestelmää hoitopalveluja tuottaville yrityksille, Luomala toteaa. – Kun hallinnon tekee itselleen mahdollisimman helpoksi, voi keskittyä parhaiten asiakkaiden auttamiseen.

Tuulia Luomala