Lisäblockit Jonotus Ajanvaraus

Kauneus ja hyvinvointi

Kauneus- ja hyvinvointialan yrityksille on tyypillistä täsmällinen kalenterinhallinta. Hoitohuoneet, työvälineet, työntekijät – asiakkaalle rentouttava kokemus vaatii hyvää suunnittelua ja toimivat järjestelmät.

Kauneus ja hyvinvointi

Parturi-kampaamojen, kauneus- ja jalkahoitoloiden, ripsi- ja kynsistudioiden, fysioterapeuttien ja hierojien sekä urheilu- ja liikuntakeskusten toiminta edellyttää helposti käytettävää ja luotettavaa ajanvarausjärjestelmää – sekä asiakkaan että yrityksen kannalta.

Kassajärjestelmä on tietysti liiketoiminnan perusta myös kauneus- ja hyvinvointialan yrityksissä. Verkkokauppa tuo tuotteet kotisohvalla shoppailijoiden ulottuville. Lisämyynnin tekemiseen suosittelemme lisäblockeista markkinointipakettia ja asiakasviestejä.

Kauneus ja hyvinvointi sisältää

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam commodo dolor vitae egestas gravida. Mauris malesuada gravida elit eu tristique. Quisque id felis nec erat semper viverra. Etiam efficitur quis elit quis tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ve dorem ipsum loreml.

Lue asiakkaidemme kokemuksia