Blockware : Ajanvaraus Ajanvaraus

Toimiva ajanvarauspakettimme tehostaa koko yrityksen työskentelyä.

Ajanvarauskalenterin hallinta on nopeaa ja kätevää.

Helposti käytettävä ajanvarauksemme on välttämätön lisäpaketti, kun myyt aikataulutettua palvelua. Kalenteri huomioi varauksen toteuttamiseen tarvittavat resurssit – esimerkiksi hoitohuoneet, työvälineet ja hoitopöydät. Ehkäiset näppärästi päällekkäisten tila- ja laitetarpeiden syntymisen.

Mobiilissa toimivana kalenteri on tietysti aina mukanasi. Säästät aikaa, kun asiakkaasi tekevät itse ajanvarauksensa verkossa. Asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauksia silloin, kun se heille sopii – 24 h vuorokaudessa.

Ajastetuilla sähköposti- tai tekstiviestimuistutuksilla varmistat, että asiakkaasi muistavat varaamansa ajat.

Asiakkaidesi käynnit kirjautuvat järjestelmään automaattisesti, ja voit kirjata käynteihin liittyvät tiedot muistioihin.

Lisäpalvelujen myynti hoituu kätevästi jo varaustilanteessa. Lisäpalvelujen vaikutukset kestoon ja kokonaishintaan voi asettaa palvelukohtaisesti.

Ajanvarauskokonaisuuden voi brändätä yrityksesi ilmeen mukaiseksi. Se toimii tyylikkäästi osana verkkosivustoasi.

Helppo käyttää

Intuitiivinen käyttöliittymä on helppo hallita ja käyttää. Looginen käyttöpolku ehkäisee virheen tekemisen mahdollisuuksia.

Helppo seurata varaustilannetta

Mobiili ajanvarauskalenteri on aina mukanasi. Voit ottaa ajanvarauksia vastaan missä ja koska tahansa.

Helppo tapa vapauttaa aikaa

Kun asiakkaasi tekevät itse ajanvarauksensa, säästät omaa aikaasi ja voit palvella keskeytyksettä paikalla olevia asiakkaita.

Ajanvarauksen kanssa usein valittuja paketteja

Valitse Blockwaren paketeista ne, jotka sinun toimintaasi tukevat. Jos käytössäsi on esimerkiksi Asiakasrekisteri, voit toimittaa kuitin asiakkaalle myös sähköpostise ja käyttää asiakasrekisterin ostohistoriaa hyväksesi lisämyynnin tekemiseen.