Blockware : Kassa Kassa

Varma, luotettava ja älyttömän helppo käyttää

Blockwaren kassa on työkalu, johon voit luottaa.

Vakaa ja luotettava kassajärjestelmä on liiketoiminnan perusta.

Varastonhallinta onnistuu kotisohvalta tai matkalta – sinun ei tarvitse olla paikan päällä muuttaaksesi tekstejä tai hintoja.

Pilveen tallennetut raportit mahdollistavat reaaliaikaisen raportoinnin. Säästä omaa aikaasi – toimita raportit kirjanpitäjälle suoraan järjestelmästä tai anna kirjanpitäjälle omat tunnukset raportointiin.

Järjestelmän avulla ylläpidät asiakastietoja helposti ja kerrytät myynnin tueksi ostohistoriaa. Voit hyödyntää rekisteriä markkinointiviestinnässä ja luoda asiakasryhmiä kohdistettuja tarjouksia varten.

Myy lahjakortit suoraan kassan kautta. Järjestelmä ylläpitää saldotiedot, ja lahjakortin voi helposti käyttää useammassa osassa. Myös monen liikkeen ketjussa eri liikkeissä myytyjen lahjakorttien saldot ja käyttöaika pysyy tiedossa keskitetyn järjestelmän ansiosta.

Alennukset voi asettaa kätevästi koko kuitille, tai rivikohtaisesti joka tuotteelle omansa. Alennuksia voi myös määritellä asiakasryhmille.

Laskulle myynti onnistuu Blockwarea käyttäen kätevästi. Voit kirjata myynnin vain maksutavaksi, tai voit ottaa käyttöösi järjestelmän oman laskutustoiminnon. Tällöin kuitti muodostaa automaattisesti laskun, jonka voit tulostaa tai lähettää pdf-tiedostona asiakkaallesi.

Myyjäkohtaista raportointia varten voit jakaa myynnit kuitilla rivikohtaisesti eri myyjille.

Logon ja lakisääteisten tietojen lisäksi voit vaivattomasti lisätä vapaavalintaisia kuittitekstejä kuittiin. Tarpeen mukaan kuitin voi toimittaa asiakkaalle perinteisenä paperikuittina tai helppona sähköpostikuittina.

Blockwaren kassajärjestelmän avulla voit tarjota asiakkaillesi monipuolisen valikoiman maksutapoja. Blockwareen on integroitu Nets– ja Verifonen Yomani-maksupäätteet, joita käyttäen kuitin summa siirtyy automaattisesti irralliselle maksupäätteelle. Maksutaparaportit siirtyvät kirjanpitoon kassan kautta. Halutessasi voit valita käyttöön myös muun toimittajan maksupäätteen, jolloin maksun summa näppäillään maksupäätteeseen.

Maksun voi merkitä myös laskulle. Laskun voi muodostaa järjestelmän oman laskutusominaisuuden tai haluamasi laskutusohjelman kautta.

Voit luoda kiinteän hintaisia maksutapoja, esimerkiksi etuseteleitä. Tilille voi maksaa myös etukäteen vaikkapa lasten ostoksia varten.

Toimitamme sinulle kassan käytössä tarvittavat laitteet (tietokone, kassalaatikko, kuittitulostin ja viivakoodinlukija) ja asennamme tarvittavat ohjelmat. Kytke laitteet kiinni liikkeessä ja olet valmis aloittamaan järjestelmän käytön!

Paranna palvelumielikuvaa

Kassajärjestelmämme avulla onnistuvat myös pienet lisäarvoa tuovat lisät: voit brändätä kuitin lisäämällä siihen yrityksesi logon tai vaikkapa mukavan toivotuksen vapaana tekstinä.

Paranna seurantaa

Tarvittaessa voit seurata myyntiä myös työntekijäkohtaisesti.

Paranna ajankäyttöä

Toimita raportit kirjanpitäjälle suoraan järjestelmästä tai anna kirjanpitäjälle omat tunnukset raportointiin.

Kassan kanssa usein valittuja paketteja

Valitse Blockwaren paketeista ne, jotka sinun toimintaasi tukevat. Jos käytössäsi on esimerkiksi Asiakasrekisteri, voit toimittaa kuitin asiakkaalle myös sähköpostitse ja käyttää asiakasrekisterin ostohistoriaa hyväksesi lisämyynnin tekemiseen.