Blockware on aloittanut yhteistyön ReceiptHeron kanssa. ReceiptHero on vahvassa kasvussa oleva suomalainen eKuitti-palvelu, ja yhteistyön myötä Blockwaren kassoja hyödyntävät asiakkaat pääsevät tarjoamaan eKuitteja omille asiakkailleen täysin ilmaiseksi! ReceiptHeron aktivoiminen ei maksa kaupalle mitään, eikä kauppaa myöskään veloiteta eKuittien toimittamisesta aktivoinnin jälkeen. Palvelu on siis maksuton. Blockware hoitaa teknisen toteutuksen yhteistyössä ReceiptHeron kanssa.


Mikäli haluat ottaa käyttöön asiakaskokemusta parantavan maksuttoman eKuitti-päivityksen, voit helposti klikkailla palvelun käyttöön täältä.

Palveluun on rekisteröiynyt jo noin 800 eri yritystä ja noin 3500 toimipistestettä. ReceiptHeroon on liittynyt yksittäisiä ravintoloita, erikoiskauppoja ja vaateliikkeitä sekä suurempia ketjuja kuten R-Kioski, Neste, New Hairstore, ja Puuilo. Näet aktiiviset toimipaikat täältä. ReceiptHero toimii kaikilla Visan ja Mastercardin korteilla. Palvelu vaatii toimiakseen integroidun maksupäätteen.

Kaupoille eKuitit mahdollistavat täysin uuden markkinointi- ja viestintäkanavan. Kaupat voivat lisätä tulevaisuudessa eKuiteille esimerkiksi mainoksia, kuponkeja, tarjouksia tai asiakastyytyväisyyskyselyitä. Nämä ovat asioita, joita ei ole mahdollista toteuttaa paperisilla tai sähköpostiin lähetettävillä kuiteilla.

Kuitin vastaanottajat, eli kuluttajat tai yritysasiakkaat, saavat eKuitin suoraan kassalta automaattisesti kaikista eKuittia tukevista ostopaikoista joko suoraan puhelimeen tai yrityksen kirjanpito-ohjelmistoon. Näin ollen kuluttajat saavat näppärästi kuitit talteen digitaalisessa muodossa ja yritysasiakkaiden kirjanpito puolestaan automatisoituu eKuittien avulla.

Kaupan näkökulmasta maksuprosessi pysyy täysin muuttumattomana. Eli asiakas maksaa täysin normaaliin tapaan kassalla ja kaikki asiakkaat saavat edelleen paperisen kuitin. Ne asiakkaat, jotka ovat aktivoineet ReceiptHeron saavat lisäksi itselleen automaattisesti eKuitin. eKuitin lähettäminen tapahtuu taustajärjestelmässä eikä vaadi myyjältä toimenpiteitä.

ReceiptHeron kuluttajasovellus

Käy lataamassa ilmainen ReceiptHero sovellus käyttöösi. Näin voit vastaanottaa eKuitit kaikista eKuittia tukevista toimipaikoista ja lisäksi pääset näkemään käytännössä, miten eKuitit näkyvät asiakkaillesi.

Lataa ReceiptHero-sovellus täältä:
App Store

Google Play

Mikäli kysymyksiä ilmenee, voit olla suoraan yhteydessä ReceiptHeroon: ville.hietanen@receipthero.io tai 044 9890 186. Voit myös aktivoida palvelun käyttöön täältä.

continue reading

Related Posts