Näyttävät verkkosivut ohjaamaan asiakkaat luoksesi

Verkkosivut toimivat näyteikkunana yrityksesi toimintaan ja ovat paras kanavasi ohjata ostavat asiakkaat luoksesi. Meiltä saat apua teknisestä toteutuksesta sisällöntuotantoon. Autamme sinua löytämään ne asiat, jotka tuovat asiakkaat myyntisi pariiin.

Luotamme WordPressiin.

WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jonka avulla voit luoda monipuolisia ja ammattimaisia verkkosivustoja.

WordPressin avulla voit helposti hallita sisältöä, kuten tekstejä, kuvia ja videoita, ilman syvällistä teknistä osaamista.

Lisäksi WordPressille löytyy laaja valikoima teemoja ja lisäosia, jotka mahdollistavat sivuston ulkoasun räätälöinnin ja toiminnallisuuksien laajentamisen tarpeidesi mukaan.

Hyvät prosessit auttavat saavuttamaan tavoitteet

Selkeillä tavoitteilla ja hyvällä suunnittelulla loputuloksesta saadaan halutunlainen.

Luovuus astuu mukaan, kun tiedetään mitä tietoa halutaan esittää ja voidaan miettiä mikä on  paras tapa tuoda se esille ilhaduttaen lukijaa.

Kommunikaatio projektin eri kohdissa varmistaa että suunta on aina oikea ja aikataulut ovat kestäviä.

Projektin jälkeen et jää yksin

Kun sivusto on valmis huolehdimme sivustosi ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Asiantuntijamme ja tehokas palvelinympäristömme takaavat, että sivustosi on saatavilla ja toimii moitteitta.

Panostamme avoimuuteen ja luotettavuuteen sillä toivomme että asiakkaistamme tulee pitkäaikaisia kumppanuuksia oli tarpeet sitten suuria tai pieniä.

Ota meihin yhteyttä

Olen kiinnostunut *

Jutellaan

Ari Vainio
Ari VainioToimitusjohtaja
ari@blockware.fi
+358 40 536 9521